Nok en dag opp på Oslo Børs

Oslo børs er i skrivende stund opp 0,51% til 410,83.  Vår analyse snart en måned tilbake om at børsen skulle teste 400-nivået, bryte ¨gjennom ser ut til å ha inntruffet.  Dere kunne ha gjort mange gode trades på den analysen:).

Asia var flatt i natt.  Europa er litt opp.  Markedet ligger og venter på valget i USA og et evt vedtak i FED , den amerikanske sentralbanken, om stimuli av økonomien gjennom tilbakekjøp av statspapirer. 

Statoil Fuel % Retail merker seg ut på Oslo børs i dag, de har kommet med kvartals-tall.  Bedre enn forventningene og aksjen er opp 5,66%.  Selskapet hadde et resultat e. skatt på 487 MNOK i 3de kvartal.  En sterk start på børsen av det ny-emiterte selskapet.

REC er opp 3,67% i dag, holder kapitalmarkedsdag i forbindelse med åpning av en fabrikk i Singapore. Hydro er ned 0,22%. Forøvrig kan jeg nevne at Wilhelmsen-brødrene har solgt en million RCCL-aksjer til 229 mill kroner.

Blir spennende å se hvordan valget i USA går i dag, og lese vedtaket til FED om videre stimuli i markedet i morgen.  NB ikke glem at Statoil kommer med tall 08.00 i morgen

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits