Oslo børs i dag

Oslo Børs er i skrivende stund opp 0,28% til 412,53.  Håper noen lyttet til bloggen for over en måned siden om at børsen skulle i 400, og bryte 400.  Børsen har tatt seg en pust i bakken etter den innholdsrike forrige uke.  Med valg i USA og vedtak om stimuli av den am. økonomien.

Av norske aksjer bloggen følger kan jeg nevne at REC er opp nesten 3% i dag.  Konkurrenten LDK Solar har kommet med kvartals-tall og slått forventningene.  REC er en av de mest anbefalte på en av mine konkurrerende blogger.  Norsk Hydro er opp 1,17% til 38.20. Selskapet har gått litt i det siste bla pga en stigende aluminiumspris.  Bloggen har anbefalt den på lang sikt.

Ser at en av leserne på bloggen har gjort en god trade i dollar.  Håper det var basert på bloggens uttalelser om et støttenivå rundt 5,80.  En kunne faktisk ha kjøpt helt ned mot 5,70 i går.

Håper børsoppgangen fortsetter selv om enkelte har begynt å snakke om korreksjon.  Det underliggende i markedet er positivt, for.eks makrobildet og en god resultat-sesong.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits