Børsene ned på G-20 og Shanghai

Oslo børs er ned i dag med 0,91% til 412,58.  Børsen trengte seg vel en pust i bakken etter rally'et de siste ukene.  Shanghai var ned 5% i morges, markedet gikk ned på en frykt om ytterligere tiltak for å kjøle ned den kinesiske økonomien.  G-20 møtet i Seoul, Sør-Korea, bidro til ytterligere usikkerhet, bla om valuta-uenighetene mellom Kina og USA.  Her på Oslo børs trekker det ned at oljeprisen har gått ned i tillegg. 

Europa er ned, DAX i Tyskland er ned 0,78%.  Kan vel nevne at tyske BNP-tall kom inn som ventet i dag.

Hydro er ned i dag med 2,51% til 38,44, bryter foreløpig ikke 40 kan det se ut som.  REC faller videre, ned med 3,32% i dag til 17,46.

Dollaren er videre opp i dag, til 5,97.  Vi her på bloggen har pekt ut et støttenivå rundt 5,80, som dollaren har bouncet på flere ganger.  En fast leser her på bloggen, Guru, gjorde en 2% trade her om dagen.

Her i går skrev Hegnar om aktører i markedet som trodde på en liten korreksjon.  Det er vel ikke unaturlig å begynne å snakke om dette nå når vi nærmer oss slutten av resultat-sesongen.  Vi har ihvertfall fått oss en liten pust i bakken.  Rally'et har jo pågått en stund.

Én kommentar

Guru

12.11.2010 kl.23:18

Vel, det kan se ut som korreksjonen er igang. Apple er ned 2,7%. Blir spennende å se hvor lenge eplet faller denne gangen...

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits