Oslo børs litt ned i dag

Oslo børs er ned 0,56% til 408,17.  Godt over 400.  Børsene er litt avventende i dag og ser etter den videre retningen.  Asia var blandet i natt, med Shanghai opp 0,81%.  Den store nyheten i USA i går var emisjonen av General Motors, GM endte opp 3-4% fra emisjonskursen.  USA klatret bra i går.

Ute i Europa er det ganske flatt. I skrivende stund har den tyske DAX ingen endring.

Aksjen som peker seg ut i Norge er seismikk-selskapet PGS med en nedgang på 3,39%.  PGS hentet 1,6 milliarder i en emisjon for et par dager siden.  Hydro er litt ned med 0,11%.

Dollaren holder seg på 6kr, godt over støttenivået rundt 5,80 som vi har pekt ut.

Markedene er litt avventende etter oppgangen denne resultat-sesongen, og i vaken etter GM-emisjonen.  Gjelds-situasjonen i Europa er ikke helt avklart og rentespøkelset ligger over Kina.  Vi får se på nyhetene fremover og gjøre oss opp en mening om den videre utviklingen.

 

2 kommentarer

RAF

19.11.2010 kl.14:35

Hei

Hva mener du om aksjen Bionor Pharma. Den går jo som en rakett for tiden.

Lurt å kjøpe?

RAF

aksjerragnarfoss

19.11.2010 kl.15:23

RAF:Har egentlig ikke noe spesielt greie på farmasi-aksjer. Bionor Pharma er et ganske lite selskap med en markedsverdi rundt 360MNOK. Gikk noe vanvittig her i går da en studie viste at deres vaksine på utprøving viste signifikant reduksjon i mengden HIV-virus på pasientene som fikk vaksinen. Kunne kanskje kjøpt hvis aksjen gikk litt ned igjen. Enig med deg RAF, spennende aksje.

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits