Fin bounce på Oslo Børs

Det ble en flott bounce på Oslo Børs i går og i dag. Gode kvartalstall bl.a. sender børsen opp. Skrev på mandag om støtte på OSEBX over 400 poeng og her kom bouncen. Oslo gikk opp 1,09% i dag og noteres i 420,5 poeng.

Har skrevet om støtte i REC rundt kr3, her kom bouncen i dag etter gode tall, opp 12% til kr 3,40. Flyselskapet Norwegian som vi har skrevet en hel del om, opp 4% til 97,25. Bionor Pharma fint opp med 5%, nesten i 4kr igjen. En av denne bloggens beste aksjer.

Hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke har skrevet så mye om dollaren i det siste er det fordi den har ligget og konsolidert rundt kr 5,70 en stund. Spådde for et og et halvt år siden på nivåene før finanskrisen, spådommem synes fortsatt gjeldende.

Apple-tallene kom som jeg skrev om før i dag inn bedre enn forventningene og tradet opp 9% til usd 610. Goldman Sachs økte prismålet til usd 850 etter talla. Nokia har også fått seg en fin bounce etter den siste tidens miserable utvikling. Opp 3% for øyeblikket.

Hvis noen lurer på hvordan det går med aksjebokprosjektet bloggforfatter er med i så er det siste jeg har hørt at boken er til redigering.

Mange gode kvartalstall ticker inn, ikke så uventet med de moderate forventningene markedet hadde til kvartalet. Nå vil det vise seg om de solide tallene vil veie opp nyhetene runt gjeldsituasjonen i Europa. Bra med bounce over 400 poeng på Oslo.

6 kommentarer

x

25.04.2012 kl.20:54

forstår meg ikke helt på aksjer og det der :p

aksjerragnarfoss

25.04.2012 kl.21:01

info: Du kan sikkert mye mer om aksjer enn du tror:)

Trygve

25.04.2012 kl.23:22

info: Det er litt som med spenningen med Lotto og slike spill. Men hva angår aksjene må man ha intuisjon, noe kunnskap og kunne skjønne markedet og dets rolle i økonomien.

Jeg har feks. ikke all verdens kunnskap, men har solgt på "magefølelsen". Den viser seg å ikke være så dum, den.

Jeg synes aksjetrading gir et innblikk i dynamisk økonomisk aktivitet - og har et betydelig spenningsmoment. Da får andre spille Lotto og V75 eller hva det nå heter. :)

aksjerragnarfoss

26.04.2012 kl.09:34

Trygve: Godt sagt Trygve....

Gæla

26.04.2012 kl.18:24

Hei, innom her i ny og ne for hva som er litt "hyggelig" aksjelesing. Skal du ta det til the next level hadde det hvert kjekt om du hadde fokusert mer på hva som skal skje, kontra hva som har skjedd. Slike innspill er interessante å forholde seg til, "som nevnt tidligere"-innlegg gir ikke det voldsomme engasjementet til fruktbar diskusjon. Jeg er derimot interessert i å vite hvorfor du tror bionor skal lenger opp(enig i det forøvrig) og om du har en portefølje av aksjer å vise til(gitt de aksjene du skriver at du har skrevet(nevnt) om tidligere?

Stå på og god kveld!

aksjerragnarfoss

26.04.2012 kl.19:13

Gæla: Takk for at du synes at denne bloggen er hyggelig aksjelesing:-) På denne bloggen skriver jeg på forholdsvis kort sikt, noe som er i tradingens natur. Denne kommentaren blir for kort til å belyse alle elementene jeg synes er nødvendig for å gjøre en god trade. Har skrevet nærmere om dette i vår kommende bok..

I Bionor Pharma sitt tilfelle så var og er dette et case om å kjøpe en aksje etter svært gode nyheter. Slike aksjer følger ofte samme mønster. Opp etter den gode nyheten, så et godt stykke ned så for å fortsette oppturen. Har i tillegg hatt troen på at hiv-vaksinen de utvikler skal en dag nå markedet. At de skal finne seg en samarbeidspartner er jo også ganske sannsynlig. Er selvsagt av den oppfatning at en skal prøve å time slike aksjer og ri oppgangen når den kommer. Som sagt får ikke belyse alle aspekter ved en slik investering her...

Har ingen aksjer for tiden og trader ikke aktivt. Konsentrerer meg om å skrive blogg:-) Håper dette var et godt svar på det du spurte om;)

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits