Nok engang finner Oslo støtte over 400 poeng

Oslo Børs begynte dagen med å trade rundt 407 poeng.  Børsen har funnet støtte rundt disse nivåene før og også denne gangen bouncet børsen.  Oslo endte dagen opp 0,27% til 413,65 poeng.  Bouncen var der om enn ikke så kraftig.

For dere som har fulgt denne bloggen en stund husker kanskje tilbake til 23 februar da undertegnede skrev om motstand på børsen.  Det som slår en hvis en studerer en graf over børsen etter dette slår det en et visst sidelengs mønster.  Kan synes som bloggen var heldig med å se motstand.

I dagens handel røyk flyselskapet Norwegian opp 5% til 98,50 kroner etter gode trafikktall.  Aksjen gikk opp 80% etter at de lanserte store vekstplaner tidligere i år.  Gjensidige har gått opp mye de siste dagene, GJF har vært en av bloggens få langsiktige anbefalinger etter å ha anbefalt den før børsintroduksjonen i 2010.  Aksjen har gått opp med utstedelse av bonusaksjer rundt 40% mens Oslo Børs har utviklet seg flatt.  Bra at en tradingblogg kan treffe også på litt sikt.  Hurtigruten og Bionor Pharma gjorde det også bra i dag.

Var heldig med å skrive at brentoljen veik ned oppe på usd 122, noteres i usd 112 etter å hatt en dårlig utvikling særlig etter arbeidsmarkesrapporten i USA som kom inn dårlig nå på fredag.  Bloggens beste kommentar om oljen kom da den skrev om mulig korreksjon og oljen falt 9% påfølgende dag.

Wall Street ser ut til å hente seg litt inn igjen etter at arbeidsmarkedsrapporten på fredag kom inn med 115.000 nyskapte arbeidslasser mot forventet 160.000. Arbeidsledigeheten falt forøvrig til 8,1% fra 8,2% i mars.  Valg i Frankrike med sosialistseier døyver markedet med at det sannsynlige utfallet er europapolitikk som før fra Frankrike.  Skrev for en stund tilbake at mange så de store runde numrene 13.000 på Dow og 3.000 på Nasdaq og 1.400 på S&P som et poeng.  Ser ut som disse hadde tildels rett indeksene har ligget og vaket rundt disse nivåene en stund.

Som jeg skrev 23 februar så har børsene ligget og testet motstand en stund.  Arbeidsmarkedsrapporten fredag kom inn litt lavere enn ventet men var på ingen måte alarmerende.  Vi får se om børsen trekker seg tilbake nå mot slutten på profitseason.  Var heldig med min holdanbefaling på børsen i midten av forrige måned.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits