Bionor Pharma opp 20% etter godt nytt

En av denne bloggens favorittaksjer gjennom en god stund gikk i taket i dag.  Aksjen startet dagen 20% opp etter at en studie med selskapets HIV-vaksine sammen med Endocine var vellykket.  Bionor vek litt ned i løpet av dagen men endte solid opp med 6,57% til 4,38 kroner.

En annen aksje introdusert kort tid tilbake Funcom, opp 14% til 18,80 kr, fin opptur. Selskapet stod i 24 kroner for en tid tilbake.  Et av deres spill har visst fått 1 million brukere.

I USA stiger Tesla Motors med mer enn 10% etter kvartalstall.  I rapporten ble det nevnt at deres Model S kommer i juni. en måned før enn antatt.  Aksjen har gått litt ned før talla, bra med en fin bounce.

I Norge ble styringsrenten holdt uendret på 1,5% i dag noe som var ventet.  Antagelsen om 1,5% frem til uti neste år ble gjentatt.  Selvsagt bra med så lav rente for børsen.  En kan spørre seg om hva den lave inflasjonen vil bringe for kommende rentemøter.  Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 1,59% og det ble en fin bounce på støtten over 400 poeng.  Børsen ble godt hjulpet av at Atenbørsen steg mer enn 7%, samt støttetiltak til de spanske bankene.

Wall Street har gått ned 5 dager på rad og det var godt å se en bounce i kveld. Dow Jones er op 0,57% til 12.895 poeng.  Det kom inn greie arbeidsmarkedstall kl 14.30.

Oljen fant litt støtte rundt usd 112 noe som selvsagt hjalp på børsen her hjemme.  Oljen står i usd 113,04.  Håper noen gikk short da bloggen så brent vike tilbake oppe på usd122.

Ser ut som dere kunne gjort noen prosent i dag på bloggens snart måned gamle holdanbefaling og blitt med på bouncen i dag.  Morsom dag med 3 av våre aksjer høyt på vinnerlisten.  Oslo børs tester på alvor 400 poeng.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits