Bloggens holdanbefaling holdt

Har skrevet en god del om bloggens holdanbefaling mot sommeren fra midten av april.  I midten av april stod Oslo Børs i 411 poeng.  Børsen fikk seg en nedtur i mai for så å få en fin opptur i juni.  I dag endte OSEBX i 410,84 poeng.  Tilbake der vi startet, og bloggen var heldig med holdanbefalingen.  For de av leserne som har stolt på bloggen kunne gjort rent bord på å kjøpe dippen i mai, og stolt på anbefalingen.

Funcom og Noreco som bloggen følger, fint opp, opp 8 og 9%. Skrev om at kanskje EMGS ville få en opptur når oljeprisen snudde, opp 10% på en uke.  REC som bloggen har skrevet bearishe kommentarer om en stund står i kr 2,18, 90% ned fra da vi begynte å skrive om at aksjen veik tilbake.  Ble skikkelig bearish i nedturen rundt kr 14. 

Facebook er nesten uendret for kvelden, rundt usd 31.  Synes som litt av volatiliteten fra emisjonen har stabilisert seg litt.  Apple som har korrigert ned, opp 1,29% til usd 592.  Fikk rett foreløpig i at det var en korreksjon vi hadde.  Tesla Motors fikk seg en fin opptur i forbindelse av lanseringen av Model S, har stabilisert seg i etterkant. 

Skikkelig volatilitet i oljeprisen og en av de kraftigste oppgangene noen gang på fredag, var det shorterne som ble short squeeset.  Var heldig med å skrive litt negativt på vei ned.  Oljen er litt ned i kveld.

På tide å begynne å skrive om den kommende resultatsesongen.  Kan være markedet vil være avventende.  Vær obs hvis markedet skulle begynne å gå i forkant, det kan være en bra kjøpsmulighet.

Ikke verst av en tradingblogg å ha rett på 2 måneders sikt, jmf bloggens holdanbefaling.

4 kommentarer

Range

02.07.2012 kl.20:50

Veldig bra blogg! Bra med en holdanbefaling da! Bra med fokus på resultatsesongen, skal kjøpe hvis det har gått i forkant. Kjøpte emgs og funcom da du nevnte de og holdanbefalingen i april, godt i pluss nå. Bra det når oljen ikke viker så mye. Blir spennende med ny dag i morgen! Fint om jeg kan få en kommentar tilbake! Ha en god kveld!

aksjerragnarfoss

02.07.2012 kl.21:32

Range: Hyggelig med kommentar Range. Takk for at du likte holdanbefalingen min. Synes det er flott at du følger denne bloggen. Tjente du på EMGS når oljeprisen snudde??

Range

17.07.2012 kl.14:19

Hei igjen,

Tapt ganske betydelig beløp på Funcom nå, etter anbefaling om kjøp fra bloggen. What to do?

aksjerragnarfoss

17.07.2012 kl.21:01

Range: Sitter du med tap i Funcom er det leit å høre Range..

Skrev vel noe som at aksjen hadde gått rett ned etter at jeg skrev om den på topp, den 15.05. Og så har nedturen fortsatt. Vanskelig å si når det skulle komme bounce. For en nedtur. Den må vel ha gått ned over 60% fra toppen.

Fikk du benyttet deg av bouncen i Archer range?? Opp nesten 50 % den.. EMGS gikk jo også ganske bra etter at oljen snudde opp.

Hvis dere lurer på hvorfor det er litt langt mellom oppdateringene er det fordi det er ferie her i gården...

Håper ikke tapet er for stort i Funcom Range.

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits