Solenergiselskapet REC rett opp

I forrige innlegg skrev jeg om REC og dens miserable kursutvikling.  Nevnte at bloggere hadde kjøpt seg inn i selskapet på dette lave nivået.  Og her kom oppturen. Opp over 11% i dag på høyt volum.  Legger ved en graf over utviklingen de siste 10 dagene.Det må nevnes at blant annet Skagen Fondene har lastet opp i aksjen i det siste. 

Kan vel ikke komme unna og nevne QE3, den amerikanske sentralbankens nye pengepolitiske stimuli.  Markedene gikk fint opp i forkant på forventninger og gikk fint opp i etterkant av nyheten.  Har skrevet en del om disse kvantitative lettelsene en stund.  Skrev vel sist om en pust i bakken og så har markedene gått videre.  Slike pengepolitiske tiltak er selvsagt bra for markedene.

Apple har fortsatt den fine oppgangen, opp nesten 10% siden forrige innlegg, håper noen kjøpte aksjen.  Lanseringen av Iphone 5 har visst gått over all forventning.  Noteres i nesten usd 700.  Bloggen startet dekning på under usd 300 for et par år siden.

Kreftene fra de amerikanske pengepolitiske tiltak vil kjempe mot effekten av oppbygningen av den amerikanske valgkampen.  Har gitt litt bullishe signaler til markedet og har vært heldig med dette.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits