Sidelengs på Oslo Børs

Vi ventet på presidentvalget i USA og fortsettelsen deretter.  Fasit er at det har gått sidelengs, mye pga Fiscal Cliff situasjonen i USA.  Det er vanlig med rally etter valg og det er en positiv stemning i markedet.

Skrev på Twitter 10 oktober at jeg var bearish (negativ) til REC da aksjen stod i kr 1,56.  Aksjen gikk i nesten kr 0,60 her om dagen, det ble en nedgang på 60%, litt bounce de siste dagene da.  Håper noen gikk short.  Funcom fikk seg en skikkelig bounce i dag med 47%, bloggen har vært negativ til aksjen og har gjort rett i dette.  Selskapet kommer med tall på fredag.

02.08.12 skrev undertegnede om Norwegian og Telenor og at de hadde gjort det brukbart, gått opp 15-20 % siden, outperformet markedet.  Ser at enkelte av mine venner på Twitter følger spesielt Norwegian, ikke rart med en oppgang på over 100% i år.

Nevnte Marine Harvest i sommer, har også gjort det bra, opp 30%.  Dette er vel det andre run'et bloggen følger.  Så Netfonds hadde troen på aksjen på Hegnar Online.

I USA har Apple korrigert ned og fikk seg en skikkelig bounce på usd 510 står nå over usd 560 igjen, men er fortsatt ned 20% fra toppen.  Nokia fikk  en skikkelig oppgang i går med 12%, har skrevet om det spennende samarbeidet med Microsoft, er det dette som gir resultater.

Brentoljen står i usd 110, ned 2% fra da jeg skrev om at råvaren konsoliderte og ventet på ny retning.  Har vært ganske stabil med andre ord.  Viste litt styrke under den spente situasjonen mellom Palestina og Israel.

Har vært morsomt med Twitter, retweets (publisering) både fra DNB Markets og Schibsted News.  Og ikke minst mange med interessante synspunkt rundt markedene.

Ellers vil jeg benytte anledningen til å gratulere Aksjespekulanten Richard Paulsen med sin  nylanserte bok!

Mange har begynt å uttale seg positivt om markedene igjen og vi venter spent på fortsettelsen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits