Norwegian opp 120%.

Må nesten starte dagens blogginnlegg med suksess aksjen Norwegian.  Skrev om han i november og aksjen er opp 120% siden.  Selskapet kom med planer om stor vekst tidlig i fjor og har gått opp noe utrolig..  Sier meg fornøyd med å nevne aksjen.

Sist spådde jeg mulig sell-off etter 1 kvartals resultatsesong og så ser ut til å bli tilfelle.  ikke uvanlig med litt nedsalg etter en god resultatsesong.

2 Kvartal har begynt med litt konsolidering og markedet er litt avventende til siste kvartals resultater.  Stabiliseringen i markedet kan også sees i lys av den siste arbeidsmarkedsrapporten fra USA som kom inn i den lave enden.

Ganske vanlig med litt konsolidering etter den gode perioden vi har hatt.

Har vært heldig med å spå markedet opp etter presidentvalget i USA i fjor høst.  Fornøyd med tvitringen av artikkelen "Now is the time to buy stocks" i midten av november, på Twitter selvsagt.

Har vært litt lunken til Apples innovasjonsevne og aksjen har falt over 20% i etterkant.  Noen har snakket om Apple som en situasjon før og etter Steve Jobs.  Aksjen er ned over 40 % siden den toppet ut.

El-bil produsenten Tesla Motors er opp over 100% siden jeg så støtte et par ganger nede på usd 22, står nå i usd 50 og har gått bra opp i det siste.  Selskapet skal visst gå i pluss for første gang i år.

Er spent på resultatsesongen fremover og kanskje dette vil si noe om den videre retningen på markedet.  Litt av et rally vi har hatt og noen har vel benyttet seg til å ta litt profitt.

9 kommentarer

Olga Chervinska

22.04.2013 kl.20:18

Så fin blogg:) Likte bloggen din! Legge meg til som venn, sånn at jeg kan følge med på hva du legger ut lettere? Kos deg videre!

future.blogg.no

22.04.2013 kl.20:20

Jeg har lagt ut et nytt innlegg, kommentere det? Men du har en superfin blogg og stå på videre, ha en fin kveld videre!

aksjerragnarfoss

22.04.2013 kl.20:25

Olga Chervinska: Hyggelig at du likte bloggen min:) Klart vi kan bli venner her på Blogg.no..

aksjerragnarfoss

22.04.2013 kl.20:25

future.blogg.no: Takker så mye:). Ha en fin kveld du også:D

Olga Chervinska

22.04.2013 kl.20:26

Takk! :)

hvahvordan

22.04.2013 kl.20:48

fin blogg:)

aksjerragnarfoss

22.04.2013 kl.20:50

hvahvordan: Takker:-)

Fredrik Andre Henriksen

10.05.2013 kl.16:45

Dette er hva du har skrevet om NAS:

"Norwegian kom i fokus her på bloggen da jeg anbefalte hold på børsen i april mot sommeren i forbindelse med et spørsmål om aksjen av en av leserne"

Det kan i beste fall beskrives som en kommentar. Men ser at du kontinuerlig viser til din anbefaling av aksjen på Twitter. Ingen av dine følgere har dog fått en anbefaling om å kjøpe aksjen, og således er det villedende å skrive så. Det er å linke en artikkel skrevet av andre om et selskap, kan heller ikke sees på som en anbefaling om å kjøpe. Ref Tesla. Håper dog du kan nyte late dager etter å ha ridd disse vinnerne, og tar deg fri på inneklemte dager og fredager generelt.

aksjerragnarfoss

10.05.2013 kl.21:10

Fredrik Andre Henriksen: Takk for kommentar.

I november skrev jeg: "Ser at enkelte av mine venner på Twitter følger spesielt Norwegian, ikke rart med en oppgang på over 100% i år." Den leseren som tolket dette som en positiv kommentar håper jeg kjøpte. Gått opp noe voldsomt i etterkant.

Når det kommer til Tesla har jeg kommet med en del positive kommentarer siden jeg begynte å følge han for et par-tre år siden. Og særlig i det siste på Twitter.

Det er selvsagt opp til leseren om han kjøper bloggens aksjer og særlig de jeg har skrevet mest om den senere tid. Marine Harvest, Norwegian og nå til slutt Tesla.

Takk for at du leser bloggen.

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits