Tesla Motors til himmels

I forrige innlegg i april skrev jeg om Tesla Motors og at de skulle gå i pluss for første gang i år.  Aksjen tradet rundt $50.  I etterkant kom jeg med en rekke positive kommentarer om selskapet på Twitter. I kveld står selskapet i $130, det vil si vi har hatt en oppgang på 160%.  Tvitret her om dagen at jeg la ut en positiv artikkel fra Seeking Alpha på Twitter for et år siden. Håper dere leste han for aksjen er opp 300% siden.  Sjelden kost dette her med slik avkastning.  Kanskje noen av dere har sittet i aksjen.  Legger ved en graf over utviklingen siden april. Hadde en litt avventende holdning til markedet tilbake i  april og markedet har gått nesten sidelengs siden.  Nå får vi se hva resultatsesongen bringer.  En viktig periode fremover med andre ord.

Skrev om ekte bounce territorium på Twitter da REC lå oppunder kr 1, i dag endte aksjen i nesten kr 3, 200% oppgang med andre ord.  Skulle gjerne gitt et enda sterkere kjøpsignal den gangen.  De som var med på emisjonen på kr 1,50 har en skikkelig fortjeneste inne.

En annen aksje jeg skrev om i begynnelsen av fjoråret, Schibsted, har også gjort det bra, har doblet siden.  Husker tallknuserne utropte den til sin favoritt i januar i fjor.  Leste forleden at forvalteren John Eggen var tilhenger av aksjen.

Har fulgt Amazon.com siden jeg begynte med denne bloggen.  Aksjen har gått 100 gangeren siden 90'tallet og passerte $300 her om dagen.  Selskapet har en høy pris/fortjeneste men har gått bra også de siste par årene. 

Hyggelig med så mange følgere på Twitter, har passert 3.000 og fått mange utenlandske følgere ikke minst.  Kan nevne at en som Peter Warren har oppunder 4.000 så dette må jeg si meg fornøyd med.  Takk til alle som har fulgt meg.

Får ønske alle leserne god sommer og lykke til med investeringene!

2 kommentarer

nytt24.com

04.08.2013 kl.22:14

Flott innlegg :)

viss du ønsker det, publiserer vi gjerne dine innlegg på nytt24.com og linker innlegga til din blogg :)

vi er en nystartet nettavis, der leseren sender inn nyhetene :)

aksjerragnarfoss

06.08.2013 kl.19:34

nytt24.com: Takk skal du ha:) Hyggelig at du ønsker å publisere mine innlegg. Har ikke for tiden planer om å ytre om aksjer utover det her på bloggen og på Twitter, men takk for tilbudet. Skal følge nettsiden din fremover:D

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits