Apple en vinner!

Har fulgt aksjen Apple siden denne bloggen var ny.  Var positiv til aksjen helt til den begynte å korrigere ned fra $700.  Selv begynte jeg å kommentere støtte rundt $400 dette viste seg å bli bunnen.  Nå har aksjen gjort revansje og står i over $600, en oppgang på over 50%.  Håper dere har fulgt meg på Twitter og kjøpt på 400-nivået.  Blir spennende å se hvordan AAPL går mot høsten da de lanserer Iphone 6.

Må nesten kommentere Tesla Motors.  Aksjen har gått 10 gangeren mens jeg har fulgt han og noteres over $200.  Skrev sist om min tvitring av en positiv artikkel av aksjen, den skulle dere lest.  TSLA har jo vært en av vinnerne på New York børsen.

Det var morsomt en stund mens jeg kommenterte Plug Power, en aksje som driver med teknologi som baserer seg på hydrogen som energikilde.  Den gikk noe som 150% på en uke.  Sjelden avkastning dette.  Håper noen av dere tradet i aksjen.

Like morsomt var det da jeg så en av de aksjene jeg følger Biofuel Energy corp toppet vinnerlisten i New York.  Kommenterte på Twitter og aksjen gikk noe som 200% på kort tid.

Har kommentert en god stund at oljeprisen har liggen i et sidelengs mønster, dette ser ut til å fortsette.

En stund siden siste blogginnlegg nå, har vært mest aktiv på Twitter.  Har fått utrolige 17.000 følgere, både norske og internasjonale.  Takker alle som leser bloggen og alle som har fulgt meg på Twitter.

Har lest at dette bullmarkedet har vært et av de lengste uten 10% korreksjon,  blir spennende å se om run'et fortsetter.  Helt tilbake til siste amerikanske presidentvalg har denne bloggen vært positiv.  Den amerikanske børsen har vist tegn til konsolidering etter FED begynte nedskaleringen av sine pengepolitiske tiltak.  Mange har gjort gode penger i det rådende marked, blir spennende å følge fortsettelsen.

2 kommentarer

Alexa

01.06.2014 kl.16:29

Fin blogg :)

Stikk gjerne innom min en tur også:)

Ha en fin dag videre!

aksjerragnarfoss

01.06.2014 kl.16:32

Alexa: Takk skal du ha Alexa! Hyggelig at du leser min blogg:-)

Skriv en ny kommentar

aksjerragnarfoss

aksjerragnarfoss

44, Trondheim

Siviløkonom fra NHH som skriver om finansmarkedene. Kontakt: ragnarfoss@ymail.com

Kategorier

Arkiv

hits